Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze optredens mag je niet missen tijdens het Winterdorp Festival

Door Ilse Zoutewelle 11 januari 2017

Met 5 podia en meer dan 20 optredens tijdens het Winterdorp Festival is het lastig kiezen welke artiest je wilt zien. Wij helpen een handje en lichten 5 niet-te-missen optredens uit.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Snollebollekes

Eigenlijk kan je geen van de optredens van het hoofdpodium (het ‘gemaintehuis’) missen. Maar dat is praktisch onmogelijk dus één tip: ga in ieder geval naar de Snollebollekes. Al was het alleen maar om keihard ‘naar links, naar rechts’ mee te brallen. Hun optreden start 20.30 uur.

Delftsche Helden

Je kent de dj-formatie Delftsche Helden wellicht al van hun optreden tijdens Swim to Fight Cancer 015. Ze treden direct na de Snollebollekes op, dus wij zeggen: blijf staan en party met je mede-Delftenaren.

Playground Zer0

Heb je zin in live optredens van bands? Dan zit je goed bij de Livebar van Steck. Onder andere de mannen van Playground Zer0 treden hier op. Aan de video te zien wordt dat geheid een feestje.

Barry Badpak

Eigenlijk willen we alleen al naar het optreden van Barry Badpak vanwege zijn naam. Maar daarnaast moet je ook minimaal een keer in je leven hebben meegezongen met de fenomenale songtekst ‘Voor het ontbijt heb ik mijn eigen pindakaas: mijn eigen boterham, yam yam yam.’

DJ Marvinski

Kan je maar geen genoeg krijgen van apres ski muziek? Dan zit je goed bij het podium ‘Dorspcafé de Scheve Schaats’. DJ Marvinski sluit hier vanaf 22.00 uur het festival af met wat lekker foute nummertjes. Dat wordt in polonaise de tent uit!

Meer informatie

Heb je nog geen kaartje voor het Winterdorp Festival? Koop ze dan nu hier voor 20,50 euro: aan de deur zijn ze een stuk duurder. Als het festival al in je agenda staat, vind je hier alle praktische informatie – van waar je moet parkeren tot hoe laat het begint.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.