Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

9 dingen die je moet weten over het Winterdorp Festival

Dit is een Ondernemersbijdrage 10 januari 2017

Nog een paar dagen en dan kunnen we lekker dansen en schaatsen tijdens het Winterdorp Festival in Delft! Voor je erheen gaat is het natuurlijk wel handig om te weten wat je kunt verwachten. Wij hebben alle handige info over het festival voor je verzameld: van waar je moet parkeren tot wat je er kunt eten.

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Hoeveel stages zijn er?

Het GeMaintehuis (de mainstage), de I Love Music Mountain, Dorpscafé De Scheve Schaats, Livebar STECK en Club Gekke Geit. Al deze stages zijn overdekt en gedeeltelijk verwarmd, dus je zult geen kou lijden. Maar je mag best je skipak aantrekken hoor, als jij dat leuk vindt.

Hoe laat begint het Winterdorp Festival?

Het festival begint om 16.00 uur. Om 23.00 uur is het feest weer afgelopen. Geen zin om naar huis te gaan? Op vertoon van je Winterdorp Paspoort kan je na het festival de Winterdorp Afterparty bezoeken bij Club Ciccionina in de Kromstraat. Let op: hiermee kan je tot 00.30 uur gratis naar binnen.

Wie treden er op?

Zo komen onder andere Snollebollekes, D-Block & S-te-Fan, Girls Love DJs, The Darkraver, Mr. Belt & Wezol, Barry Badpak en De Delftsche Helden. Maar dat is lang niet alles. Ook STECK bouwt een eigen stage met livemuziek, met onder andere Ooostblok, Playground Zer0 en GOOD BUSY BLVD. Ga naar de website van het Winterdorp Festival voor de volledige line-up.

Wie kan erheen?

Het Winterdorp Festival is neergezet als een feestelijk winterdorp. Het is dus geschikt voor elke sneeuw- en schaatsliefhebber boven de 18 die van muziek, feesten en gezelligheid houdt.

 Kan je gewoon betalen met euro’s?

Tijdens het Winterdorp Festival kan je betalen met Winterdorp pegels. Deze zijn verkrijgbaar bij de Nederlandsche Winterdorp Bank.

Wat kan je nog meer doen behalve dansen en schaatsen?

Ooit al eens in een sauna geweest op een festival? Op Winterdorp Festival kan dat gewoon. De sauna ligt aan het Barry Badpad, nog voor de Darkraversingel en naast de snowboardsimulator. Want je kunt ook snowboarden, skiën, schaatsen, van de glijsbaan glijden en met kerstbomen gooien, als je zin hebt. Het schaatsen kost je één Winterdorp pegel.

Waar kan je parkeren tijdens het Winterdorp Festival?

Er is genoeg ruimte voor honderden fietsen tijdens het festival. Gewoon op het terrein, dat komt wel goed dus. Tegenover het festival is ruimte voor auto’s. Dit staat netjes aangegeven.

Waar kan je kaarten krijgen?

Aan de deur zijn de kaarten duurder dan online. Op winterdorpfestival.nl koop je nu nog een paspoort voor 20,50 euro.

Wat voor eten is er tijdens het Winterdorp Festival?

Je kunt van alles en nog wat eten op het terrein. Denk aan poffertjes, winterbarbecue, Surinaams streetfood en nog veel meer. Verder is er een cocktailbar, de gin-tonic bus van De Sjees en kan je warme chocolademelk drinken.

Plattegrond

plattegrond winterdorp festival

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

adv.