Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 pareltjes die je niet mag missen tijdens Open Huizen Dag

Door Ilse Zoutewelle 27 maart 2017

Fundaspeurders, opgelet: zaterdag 1 april tussen 11.00 en 15.00 uur kan je real-life binnengluren bij allerlei huizen in Delft! Wij hebben wat optrekjes opgezocht die je die dag écht niet mag overslaan.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Voor kleurrijke types

Hou jij wel van een beetje kleur in je huis, en dan met name blauw? Ga dan langs bij Oosteinde 166. De huidige bewoners hebben vrijwel alle kozijnen in een blauwtint geschilderd. Om te voorkomen dat je je in de zee waant, hebben ze dit afgewisseld met limegroen en bruin. Verder is het een perfect huis voor wie houdt van oude details in combinatie met wat modern staal. Mocht je interesse hebben, dan moet je wel je spaarpot meenemen: het kost €798.000.

Optrekje uit 1540

Foto: Funda

Vraag jij je ook altijd af hoe het er achter de historische gevels van het centrum uitziet? Loop dan even binnen bij Hippolytusbuurt 29. Dit huis is gebouwd in 1540, iets wat je onder meer terugziet in de houten balken in het plafond. Verder heeft de woning uitzicht op de Oude Jan en schattige zwart-wit tegels in de keuken. Het huis kost trouwens €585.000.

Een heus herenhuis

Foto: Funda

Misschien kan je je dit herenhuis aan de Balistraat (het kost €695.000) niet veroorloven, maar het is wel leuk om hier even binnen te kijken… Het heeft maar liefst vier verdiepingen, zes slaapkamers, een tuin(tje) en een balkon. Verder is het gebouwd in de jaren ’40, dus er zijn lekker veel oude details terug te vinden.

De Indische Instelling

Foto: Funda

Altijd al willen weten hoe De Indische Instelling aan de Oude Delft er van binnen uitziet? Dan is dit je kans, want één van de appartementen in het historische gebouw staat te koop. Voor €395.000 heb je een dakterras met uitzicht over de torens van Delft en (voor de liefhebbers) een groene keuken.

Klein, maar netjes

Foto: Funda

Als je een huis zoekt dat niet al te duur is, maar wel goed onderhouden, moet je eens langs gaan bij Lipkensstraat 6. Voor €275.000 heb je een keurig huisje van 90m2 met een badkamer met twee douchekoppen (why?), een balkon en twee slaapkamers.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.